INTERNET / WIFI PROBLEMEN

Problemen met wifi 

We kunnen u helpen bij het oplossen van problemen met uw internet- en Wi-Fi-verbinding

Standaard access points

Dit zijn de meest voorkomende access points en bieden meestal een enkel Wi-Fi-netwerk met één SSID en wachtwoord.

Dual-band access points

Deze access points bieden zowel een 2,4 GHz- als een 5 GHz-frequentieband. Dit maakt het mogelijk om zowel oudere als nieuwere Wi-Fi-apparaten te ondersteunen.

Mesh access points:

Deze access points werken samen om een ​groot Wi-Fi-netwerk te creëren dat naadloos dekt en een sterk signaal biedt in elke hoek van uw huis of kantoor.

Soorten access points

  1. Standaard access points: Dit zijn de meest voorkomende access points en bieden meestal een enkel Wi-Fi-netwerk met één SSID en wachtwoord.

  2. Dual-band access points: Deze access points bieden zowel een 2,4 GHz- als een 5 GHz-frequentieband. Dit maakt het mogelijk om zowel oudere als nieuwere Wi-Fi-apparaten te ondersteunen.

  3. Mesh access points: Deze access points werken samen om een groot Wi-Fi-netwerk te creëren dat naadloos dekt en een sterk signaal biedt in elke hoek van uw huis of kantoor.

  4. Outdoor access points: Deze access points zijn ontworpen om te worden geïnstalleerd in buitenomgevingen en bieden een sterk signaal over grote afstanden.

  5. Powerline access points: Deze access points gebruiken de elektrische bedrading in uw huis of kantoor om het Wi-Fi-signaal te versturen, waardoor het bereik van het netwerk kan worden uitgebreid.

  6. Cloud-based access points: Deze access points bieden beheer via een cloud-gebaseerde interface, waardoor u op afstand toegang hebt tot de instellingen van uw Wi-Fi-netwerk.