fbpx
Microsoft begint op 1 oktober 2022 wereldwijd met het uitschakelen van basisverificatie voor Exchange Online
KLIK HIER 

Webontwikkeling, wij bouwen jouw website.

Steeds meer mensen gebruiken het Internet voor het inwinnen van informatie over diensten en producten. Daarom is je aanwezigheid op het Internet zeer belangrijk!

Door je website op het Internet te plaatsen kan je …
Je (potentiële) klanten informeren over producten en diensten
Naambekendheid verwerven en je imago verhogen
Communiceren met je klanten
Nieuws verspreiden

Je (potentiële) klanten informeren over producten en diensten.
(Potentiële) klanten kunnen informatie opvragen over de producten en diensten van je bedrijf.
Hier zijn diverse voordelen aan verbonden:

Het is niet meer noodzakelijk om kleurrijke en dure brochures en catalogussen aan al je (potentiële) klanten te versturen.
Verder is het up-to-date houden van de informatie op je website relatief eenvoudig en snel te verwezenlijken. Dit betekent dus een belangrijke kostenbesparing.
Wanneer informatie wordt gepubliceerd op het Internet, is de informatie onmiddellijk beschikbaar voor duizenden gebruikers.
Dit betekent een belangrijke tijdsbesparing.

Geen enkel ander medium bied je de mogelijkheid om up-to-date en aantrekkelijk gepresenteerde informatie te verspreiden aan zo een groot publiek en tegen zo een lage prijs.
Naambekendheid verwerven en je imago verhogen:

Je kan je naambekendheid vergroten door op grote schaal bedrijfs- en productinformatie via je website beschikbaar te stellen. Aanwezigheid op het net kan bovendien een positief effect hebben op het imago van je bedrijf. 

Communiceren met je klanten:
Wanneer je een website hebt op het internet (en je domeinnaam geregistreerd is), beschik je automatisch over een aantal e-mail accounts (bv. info@uwzaak.??). 

Dankzij deze e-mail accounts ben je dag en nacht bereikbaar voor iedereen via elektronische post.
Je (potentiële) klanten kunnen op ieder gewenst moment berichten versturen, informatie aanvragen, orders verzenden, reservaties maken, feedback geven, ... .
Omdat deze e-mails onmiddellijk gelezen kunnen worden, wordt het mogelijk vlug op vragen en opmerkingen van klanten te reageren, zodat je een betere klantenservice kan bieden.