fbpx
Microsoft begint op 1 oktober 2022 wereldwijd met het uitschakelen van basisverificatie voor Exchange Online
KLIK HIER 

IT-audit en advies op maat

Pc-matic bvba wil u helpen bij uw ICT-beslissingen, en stuurt daartoe ervaren adviseurs op pad. Ze komen bij u langs om u bij te staan in drie stappen: 

Stap 1: de ICT-audit
Het traject begint bij een audit bij u in het bedrijf. Op ongeveer 1 uur tijd evalueert de KMO-IT adviseur samen met u de huidige ICT-ondersteuning binnen uw bedrijf. 

Stap 2: het verslag
Binnen de 2 werkdagen ontvangt u een uitgebreid verslag met de bevindingen van de adviseur.

Stap 3: het ICT-plan
Op basis van de audit en de adviezen uit de ICT-wereld stelt de KMO-IT adviseur vervolgens een ICT-plan op voor uw bedrijf. Ongeveer een maand na de audit komt hij het toelichten in het bedrijf.

Assistentie nodig?
Wij bieden diverse services aan waarmee u de ingebruikname van nieuwe apparatuur nog soepeler kunt laten verlopen.
Zo kunnen wij uw apparatuur voorconfigureren, uw IT-afdeling inwerken/assisteren of langskomen en de installatie van u overnemen.
Onze expertisegebieden zijn o.a.: LAN, Wi-Fi, outdoor en long range Wi-Fi, VPN, configureren thuiswerkplek, mailserver, groupware en meer Internet en e-mailverkeer B2B

Snelle websites
Onze servers zijn ondergebracht in een van de meest geavanceerde datacenters van België - Nederland - US. Uw webbezoeker krijgt altijd de snelst mogelijke verbinding, zonder tussenweg. Dit maakt dat alle sites die we hosten snel laden.

Steeds in de lucht
Onze servers beschikken over dubbele redundantie. Het is dus eenvoudig ondenkbaar dat binnen ons netwerk een verbinding uitvalt. Een kwaliteitsbewakingssysteem garandeert bovendien de voortdurende beschikbaarheid van voldoende bandbreedte. De ‘uptime’ van onze hostingdiensten is zelfs hoger dan 99,99%. 

Uw e-mail, overal te raadplegen
Uw e-mail kunt u ook via het internet lezen op webmail: (uw domain).be Ook als u niet op kantoor bent, heeft u uw e-mail dus altijd bij de hand. We kunnen in onze centrale een antivirus- en spamfilter aan uw e-mail koppelen.

Excellente beveiliging
Onze firewalls beschermen uw site en e-mail tegen ongewenste indringers en pottenkijkers. Op basis van de laatste stand van de techniek passen we de firewalls voortdurend aan.