fbpx
Microsoft begint op 1 oktober 2022 wereldwijd met het uitschakelen van basisverificatie voor Exchange Online
KLIK HIER 

ICT Datarecovery

Pc-matic bvba biedt u herstel van gegevens vanaf allerlei soorten opslagmedia, zoals de harde schijf van uw PC of laptop, DVD’s, Blue Ray disks, Solid State Disks (SSD), USB-media, Complex Storage Server, NAS of SAN met elk RAID-niveau, en ongeacht de ernst van het verlies, van per ongeluk wissen tot en met een gecompliceerd firmware- of fysieke crash.

SCHADE ANALYSE
We gaan van start met een grondige analyse van de problemen die zich voordoen met uw informatiedrager (harde schijf, GSM, flash geheugen, Raid systeem enz…) Hiervoor hebben we uw media uiteraard nodig.

BESTEK OPMAKEN
Daarna maken wij een bestek op voor de herstelling en de recuperatie van uw data. Dit bestek wordt u toegestuurd via e-mail zodat er geen tijd verloren gaat. Het bestek houdt rekening met de moeilijkheidsgraad en de gewenste snelheid van uitvoering.

DATARECUPERATIE
Na uw goedkeuring beginnen we met de datarecuperatie. Alle fysieke bewerkingen op de lees- en schrijfkoppen van uw media gebeuren in een klasse-100 stofvrije ruimte. Het medium wordt zodanig bewerkt/hersteld zodat het (tijdelijk) terug operationeel wordt.

BACKUP MAKEN
Als de schijf/gsm/flashgeheugen etc... terug operationeel is, worden de gegevens op een andere schijf gekopieerd. Wij maken dan een lijst van alle gevonden bestanden en sturen die door zodat de klant rustig kan nakijken dat de gewenste bestanden wel degelijk terug beschikbaar zullen zijn.

OVERDRACHT DATA
U ontvangt de data op een nieuwe harde schijf of een ander medium (cd, dvd …) met de meest gangbare capaciteit van het moment. De gegevens worden dan nog even bijgehouden op onze servers en pas gewist als we zeker zijn dat het terugplaatsen van de gegevens door de klant goed verlopen is.