fbpx
Microsoft begint op 1 oktober 2022 wereldwijd met het uitschakelen van basisverificatie voor Exchange Online
KLIK HIER 

Cloud migraties Exchange online

Plant uw organisatie een migratie naar de nieuwste versie van Microsoft Exchange Server? Pc-matic bvba heeft reeds een groot aantal migratieprojecten gerealiseerd en heeft zoveel kennis en ervaring dat wij als een van de weinige een fixed price kunnen afgeven voor deze migraties.

Snel
Op basis van onze ervaringen hebben wij een ‘best practice’ migratieproces ontwikkeld. Dit is een gestandaardiseerde projectaanpak waardoor migraties veel sneller verlopen, maar die toch ruimte biedt voor de specifieke wensen en eisen van uw organisatie.

Volledig
Alle mailboxen, agenda-items, persoonlijke adresboeken, gedeelde mappen en eventueel aanwezige archieven worden volledig gemigreerd. Door het gebruik van de geavanceerde tools zijn we in staat deze gegevens snel en integraal over te nemen.

Veilig
Uiteraard moet uw nieuwe omgeving minimaal net zo veilig en stabiel draaien als de huidige. Pc-matic bvba levert een breed gamma security oplossingen.
Maar we kijken ook naar server scaling, failover en cluster scenarios.
En tot slot kunnen we een VPN inrichten waarmee het mogelijk wordt hulp via een externe manier aan te bieden.

Geen verrassingen en extra kosten
Pc-matic bvba heeft al veel succesvolle Exchange migraties uitgevoerd. Ons doel: een hoog niveau expertise, een gestandaardiseerde aanpak en professionele tools. Wij garanderen een snelle, vlekkeloze overgang. En dankzij een vaste prijs ook geen verrassingen achteraf!