fbpx
Microsoft begint op 1 oktober 2022 wereldwijd met het uitschakelen van basisverificatie voor Exchange Online
KLIK HIER 

Uw huis 24/7 bewaakt

Beveilig uw woning optimaal met een gemonitord alarmsysteem. Blijf in contact met uw huis dankzij  uw App.

Kosten camerabewaking

De kosten van camerabewaking verschillen flink per keuze die u maakt. Ontdek voor welke keuzes u staat en welke kosten hieraan verbonden zijn. Hieronder staan de gemiddelde kosten per type camera inclusief btw en montage.
Type camerabewakingGemiddelde prijs per type camera incl btw en montage
Mini camera € 200 - € 300
Dome camera € 350 - € 400
   
Camera sets Vanaf € 700
Bestuurbare camera € 700 - € 800

Bestuurde camera

Met een bestuurbare camera is het mogelijk om uw camera live te besturen. U kunt de camera draaien in alle hoeken  vanaf uw mobile  smartphone wanneer u bijvoorbeeld op vakantie bent. U draait de camera in de richting die uw voorkeur geniet en benut de camera optimaal. Elke invalshoek kan uitgebreid worden bekeken. U kunt ook voorkeursposities instellen, hierdoor kan de camera snel wisselen tussen belangrijke posities. Ook past de camera zich aan aan het licht en stelt hij zich automatisch scherp. Opname en duidelijk beeld als het donker is.

Dome camera als camerabewaking

De dome camera wordt steeds populairder in België. Deze camera is te herkennen aan zijn glazen bol rondom de lens. Deze glazen bol bevat geblindeerd glas. Hierdoor is het voor de inbreker onmogelijk te zien in welke richting de camera filmt. Dit schrikt veel inbrekers af. Achter het glas verschuilt zich een lens met eventuele infrarood verlichting. De basis dome camera beschikt niet over een draai- en inzoomfunctie. De uitgebreide dome camera kan dit wel.
Opname en duidelijk beeld als het donker is.

Mini camera

Een camera die geen inbrekers af zal schrikken is de mini camera of discrete camera. Deze camera is namelijk klein en onopvallend. Omdat hij zo onopvallend is filmt u als een spion.Doordat de mini camera zo onopvallend is kunt De inbrekers worden verrast in plaats van dat dit andersom gebeurd.Opname en duidelijk beeld als het donker is.